AK Partili Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin de katıldığı kongrede Seval Ünal yeniden göreve seçildi.

Mustafa Açıkgöz, yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve ak davamıza rekor destek veren Acıgöl’ümüz ve davamızın emektarları Acıgöllü ak kadınlarımız başımızın tacıdır.” dedi.

Açıkgöz, “Acıgöl İlçe Başkanımız Ramazan Gül, Belediye Başkanımız Ercan Ertaş, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Seval Ünal, ilçe gençlik kolları başkanımız, teşkilat mensuplarımız ve Acıgöllü hemşerilerimizle uyum içerisinde Acıgöl’ümüze tevazuyla hizmet ediyorlar. Allah, herkesten razı olsun. Nevşehir Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Bilgiç’in emekleri ile de ak davamızın temel taşı kadınlarımız birlik içerisinde fedakarca emek veriyorlar ayrıca teşekkür ediyoruz. Yeni yönetimimize başarılar diliyor ak davamızın tüm emektarlarına teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Acıgöl için ak kadınlarla inandıkları yolda yürüdüklerini belirten Menekşe de “Ak kadınlarımızın 6. Olağan Kongre sürecinde Acıgöl ilçemizde görevine devam eden Kadın Kolları Başkanımız Seval Ünal’a ve yönetimine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum.” ifadesini kullandı.