Göreve başladığı ilk günden itibaren kasabada bulunan tüm eğitim kurumlarının maddi - manevi her daim yanında olan Başkan Güneş, Karapınar İlkokulunda zeka oyunları sınıfının açılmasına büyük katkı sağladı.

Atıl durumda bulunan okuldaki bir sınıfın bakım onarımdan geçirilerek modern bir zeka oyunları sınıfı haline dönüştürülmesinde büyük pay sahibi olan Karapınar Belediyesi bu sınıfın düzenlenmesi için 20 bin lira harcama yaptı.

Öğrencilerin okulların açılmasıyla birlikte hoş vakit geçirebilecekleri, çeşitli zeka oyunlarıyla gelişimlerine fayda sağlayabilecekleri bir ortama kavuştuklarını söyleyen Başkan Yasin Güneş, "Karapınar İlkokulu Müdürümüzün de desteğiyle özellikle şu pandemi günlerinde çocuklarımızın dersleri dışındaki boş vakitlerinde zeka gelişimlerine de katkı sağlayabilecek oyunlarla vakitlerini değerlendirmeleri için bu sınıfı düzenledik. Her zaman ifade ettiğimiz üzere Karapınar Belediyesi olarak eğitime her zaman maddi - manevi desteğimizi sunmaya devam edeceğiz. Okulumuza ve öğrencilerimize sınıfları hayırlı olsun." dedi.