Acıgöl ilçesinde ikamet eden hayırsever vatandaş Müzeyyen Kaldı ve oğlu Abdurrahim Kaldı, yakın zamanda vefat eden babaları Mustafa Kaldı ve oğlu Tahsin Kaldı adına 4 Temmuz Ortaokuluna mescit yaptırdı.

Yapılan mescidin açılış programına Acıgöl Kaymakamı Emine Karataş Yıldız, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım, kurum müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Açılış programında Kuran-ı Kerim tilaveti okunarak hayırseverlere Acıgöl Kaymakamı Emine Karataş Yıldız ve Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş tarafından hediye takdiminde bulunuldu.

Program sonrası kurdela kesimi yapılarak, programa katılan davetlilere hayırseverler tarafından yemek ikramı yapıldı.

4 Temmuz Ortaokulu Okul Müdürü Hüseyin Özdemir yaptığı açıklamada; “Okullarımızda misafirlerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin ibadetlerini rahatça yerine getirebilmeleri amacıyla Müzeyyen teyzemiz ile görüşmeler gerçekleştirdik ve hayırseverimiz okulumuza yakışır bir mescidin yapımını üstlendi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ahirete irtihal etmiş yakınlarına Allahtan rahmet diliyorum. Allah hayırlarını kabul eylesin.” dedi.