İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atabey ile birlikte okul ziyaretleri kapsamında Acıgöl İmam Hatip Lisesi, Acıgöl İmam Hatip Ortaokulu, Acıgöl 4 Temmuz İlkokulu, Mehmet Zeki Hanoğlu İlkokulu, Atatürk İlkokulu, İnallı İlkokulu ve İnallı Ortaokulunu ziyaret etti.

Okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılanan İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, sınıfları gezdi ve öğrenciler ile sohbet ederek salgın sürecinde normalleşme hakkında sohbet etti.

Okulların salgın sürecindeki işleyişi hakkında yerinde bilgiler alarak, öğretmenlerle bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir; "Yaşadığımız bu salgın sürecinde eğitim öğretim faaliyetlerinin sorunsuz bir şekilde yürütülmesi, yüz yüze başlayan yeni eğitim yılımızın sağlıkla devam edecek olması bizleri sevindiriyor. Süreci bir ekip ruhu ile yürütüyor olmamız ise sorumluluk bilincinin gereğidir. Bu vesile ile siz değerli öğretmen ve okul yöneticisi arkadaşlarımızın çabası her zaman takdire şayandır. Hepinize teşekkür ediyor, sağlıklı ve sorunsuz bir eğitim öğretim yılı diliyorum." dedi.

Okul ziyaretlerinin ardından Acıgöl Kaymakamı Emine Karataş Yıldız'ı makamında ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Acıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir,  son olarak Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ı makamında ziyaret etti. Demir, ilçenin eğitim öğretim faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunarak verdikleri desteklerden dolayı Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş´a teşekkür etti.