NEVÜ Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza törenine, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Acıgöl Belediye Başkanı aynı zamanda Acıgöl Yüksek Öğretim Okulu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ertaş, NEVÜ Acıgöl Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Serap Çoban, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sibel Akbaş katıldı.

Rektör Aktekin imza töreni öncesi, Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun üniversite bünyesinde kurulmasından itibaren desteklerini devam ettiren Başkan Ertaş ve Acıgöl halkına bir kez daha minnettarlığını dile getirerek teşekkür etti.

Aktekin, “Meslek Yüksekokulumuzun İlçeye kurulmasından itibaren okul binası ile birlikte öğrencilerin konut ihtiyacını karşılayarak her daim desteklerini devam ettiren başta Sayın Belediye Başkanımız Ercan Ertaş olmak üzere Acıgöl halkına şahsım ve üniversitem adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Acıgöl MYO okulumuzun şu anki binasının ve bulunduğu alanın yetersiz gelmesinden dolayı öğrencilerimize daha geniş ve ferah bir ortamda eğitim vermek amacıyla gerek Belediye Başkanımız gerekse İlçe Kaymakamımız ile sürekli istişarelerde bulunmuştuk.  Bu istişarelerimiz sonucunda kendisi Acıgöl Yüksek Öğretim Okulu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı da olan Sayın Başkanımız Ertaş, Acıgöl Kaymakamlığının ve Acıgöl ilçe halkının destekleri ile inşallah bu yıl içerisinde Aksaray çevre yolu üzerinde kampüsüyle birlikte yeni MYO binamızın temelini atarak inşaat çalışmalarına başlanmasını planlıyoruz. Diğer taraftan bu okulumuza yeni bölüm ve programların açılarak daha fazla öğrenci alınması için de çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Başkan Ertaş ise tarım, hayvancılık ve organize sanayisi ile birlikte Acıgöl ilçesinin üniversiteyle birlikte büyüyüp gelişmesi ve kalkınması adına belediye ve ilçe halkı olarak her daim üniversiteyi benimsediklerini ve desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Rektör Aktekin ve Başkan Ertaş daha sonra NEVÜ Acıgöl Teknik Bilimler MYO yeni bina ve kampüs alanı için hazırlanan protokole imza atarak, hayırlı olması temennisinde bulundu.