Şu günlerde başımızdaki Bela Korona virüsle mücadele ederken son derece özveri

ile çalışan sağlık personelini alkışlıyoruz ama sadece alkışlıyoruz.

Benimde aile fertlerimin yüzde doksanı  sağlıkçı olduğundan yaş haddine bakılmaksızın  yedi yirmi dört  canla başla çalıştığına bizzat şahidim.

Ancak bu kadar özveriyle çalışan

sağlıkçılara son yıllarda yoğunlaşan şiddetin hala devam ettiğini  esef ve üzüntüyle duyuyoruz  şahit oluyoruz . Hiç bir cezai müeyyidesi olmadan sadece sorgulanıp ardından ellerini kollarını sallayarak edepsiz bir şekilde zafer işaretleriyle soruşturmadan çıkıp, yaşamlarına devam eden bu İNSANCIKLAR bu davranışlarını tekrarlamaktan asla çekinmiyorlar...

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada gezinirken Dr Bülent Öden kardeşimin bir paylaşımını gördüm. Aynen size aktarıyorum;

ALİ YÜKSEL denilen zavallı insancık şu günlerde sağlıkçılara moral vereceği paylaşımlar yapacağına bu zat şöyle paylaşım yapmış  ((( Keşke bütün sağlık çalışanları GEBERSE, o kadar havalılar ki burunları sürtsün ders çıkarsın yaptıklarından. )))

Ah be Ali Yüksel Ne havaları var bu meslek gurubunun hayatları çalışmanı yanı sıra eğitimle geçer. En az 7 yıl fakülte eğitimi ve daha sonrada yaptığı ihtisas eğitimiyle 12 yıl okuduktan sonra mesleki hayatı olan bu insanlar sadece kendini insanlığa adıyorlar. Ali YÜKSEL sende virüsü kapabilirsin işte o zaman yine muhtaç olacaksın gebermesini istediğin bu sağlık çalışanlarına.

İnsanların bu kompleksi niye sağlık çalışanlarına ?????

     Bu haberi okuduktan sonra bu günde bir sağlık ocağında yine bir sağlıkçının darp edildiğini duydum.

   Şiddet kime uygulanırsa uygulansın suçtur. Ve TBBM çözüm üretmesi gerekmez mi diye düşünürken, Yasa teklifi TBMM ye verilmiş diye duyunca sevinmiştim ve nihayet demiştim.                                                                                                                           Ne yazık ki  ,Sağlıkta Şiddet Yasa Teklifi  gündeme alınması önerisi  reddedilmiş , evet evet   ne yazık ki  TBMM Genel Kurulun da reddedildi!!!!

Şaşkınım Üzgünüm....

Alkış Korumaz Yasa Korur..

Yorumu size bırakıyorum.

Sağlıkla ,Huzurla , Mutlulukla ,Hoşgörüyle  en önemlisi de sevgiyle kalın....