Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanması konusunda yapılan operasyon sonrasında aranan üç şahıs yakalanarak tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik yapılan çalışma sonrasında; Nevşehir Adli Makamlarınca  1 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası  ile “Görevi Yaptırmamak İçin Direnme” suçundan aranan AB.M., “Görevi Yaptırmamak İçin Direnme, Basit Yaralama, Hakaret, Kamu Malına Zarar Verme, Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak-Kabul Etmek-Bulundurmak ve Kullanmak ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlamak “ suçlarından aranan ve toplamda 7 ayrı dosyadan hakkında 13 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan M.K. ve Ürgüp Adli Makamlarınca “Beyandan Sonra Mal ve Kazançta Artışı Bildirmemek” suçundan aranan ve hakkında 8 gün Disiplin Hapsi Cezası bulunan A.K. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen A.B.M., M.K. ve A.K. tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.