Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü, Nevşehir adli makamlarınca “suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi” suçundan aranan M.A., “nafaka hükümlerine uymamak” suçundan aranan D.S., “borçlunun ödeme şartını ihlali” suçundan aranan K.Y., Antalya adli makamlarınca “bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık” suçundan aranan F.G., Gülşehir adli makamlarınca  “mala zarar verme” suçundan aranan B.Ö., Kayseri adli makamlarınca “bedelsiz senedi kullanmak” suçundan aranan A.K., Demirci adli makamlarınca “nafaka hükümlerine uymamak” suçundan aranan Ş.Ş. ve Avanos adli makamlarınca “dolandırıcılık” suçundan aranan M.Ç., gözaltına alındı.

Şahıslar sevk edildikleri adli makamlar tarafından yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile serbest bırakıldı.

Nevşehir adli makamlarınca “alkol veya uyuşturucu maddenin etkisi altında araç kullanma” suçundan aranan O.A. ve “basit yaralama” suçundan aranan O.A. sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Derinkuyu İlçe Emniyet Amirliğinin yaptığı çalışmalarda, Derinkuyu adli makamlarınca “basit yaralama” suçundan kesinleşmiş 3 bin TL adli para cezası ile aranan K.C. yol uygulamasında yakalandı. K.C.,  sevk edilmiş olduğu adli makamlar tarafından yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile serbest  bırakıldı.

Acıgöl İlçe Emniyet Amirliğinin yaptığı çalışmalarda, Aksaray adli makamlarınca “Hakaret” suçundan  aranan G.E. ve Develi adli makamlarınca “kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak” suçundan  aranan M.D., sevk edildikleri adli makamlar tarafından yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile serbest  bırakıldı.

Karapınar adli makamlarınca “Yaralama” suçundan, kesinleşmiş 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan U.Ö.  sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kozaklı İlçe Emniyet Amirliğinin yaptığı çalışmalarda, Kayseri adli makamlarınca  “görevi yaptırmamak için direnme” suçundan aranan M.A. ve Kozaklı adli makamlarınca “Hırsızlık” suçundan aranan H.F. sevk edildikleri adli makamlar tarafından yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile serbest  bırakıldı.

Hacıbektaş İlçe Emniyet Müdürlüğünün yaptığı çalışmalarda, İstanbul adli makamlarınca “Hırsızlık” suçundan aranan Ö.E. sevk edilmiş olduğu adli makamlar tarafından yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile serbest bırakıldı.

Kayseri adli makamlarınca “Hırsızlık” suçundan aranan Y.D. ise sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğünün yaptığı çalışmalarda ise Konya adli makamlarınca “Borçlunun ödeme şartını ihlal” suçundan aranan M.K. sevk edildiği adli makamlar tarafından yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile serbest bırakıldı.

Nevşehir adli makamlarınca “borçlunun ödeme şartını ihlal” ve “ 2863 SKM” suçundan olmak üzere hakkında 5 ayrı dosyadan yakalama kararı ile aranan M.E. sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.