Oynadığı ilk iki karşılaşmada 1 mağlubiyet ve 1 galibiyet alan takımımız galibiyet parolası ile çıktığı müsabakada 1 sayı ile yenildi.

Toplam 8 takımın bulunduğu gurupta 6. sırada yer alan takım yaş ortalaması çok genç ve ağırlıklı Nevşehirli basketbolculardan oluşan bir ekiple mücadelesini sürdürüyor.

Gurubunda oynadığı 3 müsabakada 194 sayı atıp 201 sayı yiyen Nevşehir gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ilk yılında başarılı bir performans sergiliyor.

Kendi öz değerleri, kendi öz kaynakları ve öz Nevşehirli kızların ağırlıklı olarak mücadele verdiği Spor İl müdürlüğünün basketbol takımı Nevşehir?e değer katıyor.

Kastamonu?da oynanan 3. hafta müsabakasında maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen ekibimiz ilk periyodu 17-12 önde kapatırken ilk yarı 35-35 berabere tamamlandı.

3. periyotta üstünlüğü bir kez daha alan ekip periyodu 57-47 önde kapattı. Son periyotta ise ev sahibi takım daha üstün oynarken müsabakadan da Kastamonu Basketbol spor kulübü 1 sayı farkla 65-64 galip ayrıldı.

Müsabakada Nevşehir Gençlik Spor kulübünden Gizem Bacın 12, Nilüfer Bağcı 9, Ülkü Tuncel 13, Banu Toker 12, Muazzez Ekiz 4 ve Merve Yalçın 14 sayı atarken Kastamonu basketbol takımından Neslihan Özkan 23 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.

Nevşehir Gençlik Spor Kulübü 4. hafta müsabakasında kendi evinde 15 Kasım 2014 Cumartesi günü saat 13.00?de Elazığ İl özel idare takımını ağırlayacak. Haber: Erdal Kesici