Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahısların deşifresine yönelik yapılan çalışmalarda şüpheli 10 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan çalışmalarda K.Ş. , A.S.J. ve S.F. isimli yabancı uyruklu şahıslardan iki parça halinde toplam 29,23 gram metamfetamin, İbrahimpaşa Mahallesi Borsa kavşağında bir araç ve içerisinde bulunan E.A. isimli şahsın yapılan kontrolünde 3 ayrı alüminyum folyoya sarılı 0.01 ile 0.50 gram ve 1.00 ile 1.50 gram metamfetamin, Mustafa Parmaksız caddesinde bir araç ve içerisinde bulunan N.D. ve A.U. isimli şahısların yapılan kontrollerinde alüminyum folyoya sarılı 10.42 gram metamfetamin ve araçta yapılan aramada 2 parça halinde 0,31 gram ve 0,71 gram metamfetamin, Esentepe Mahallesi Ürgüp caddesinde bir araçta Y.T. ve H.A. isimli şahsıların yapılan kontrolünde 1.08 gram metamfetamin ve Nar Mahallesi Çat kavşağında A.A.H. ve S.Z. isimli şahısların yapılan kontrolünde alüminyum folyoya sarılı 0.98 gram metamfetamin ele geçirildi.

Polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına altına alınan yabancı uyruklu K.Ş., A.S.J. ve S.F.’nin yanı sıra E.A., N.D., A.U., Y.T., H.A., A.A.H. ile S.Z. hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.