Geçtiğimiz yıllarda İlimizde faaliyet gösteren çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşuna hizmet binası kazandıran, faaliyetlerine önemli katkılar sağlayan Nevşehir Belediyesi bu kez Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci servislerine yeni bir hizmet mekanı oluşturdu.

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen ve son derece modern bir görünüm kazandırılan eski borusun köprüsü olarak anılan alanın içerisinde oluşturulan hizmet binasında artık öğrenci servisleri faaliyet gösterecekler.

Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, Nevşehir?de esnaf odalarının hamisi olan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver?in talimatı ile yapılan öğrenci servisleri hizmet binasının önümüzdeki günlerde faaliyete geçirileceğini söyledi.

İlimiz merkezinde faaliyet gösteren öğrenci servis şoförlerinin bir araya gelip, birlik ve beraberlik içerisinde hizmet verebilme imkanı elde edeceklerini kaydetti.

Toplam 202 öğrenci servisi şoförlerinin kullanabileceği hizmet binası ve alanına ilimizde ciddi oranda bir ihtiyaç duyulduğunu da söyleyen Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün,

?İlimizde esnaf odalarımızın her zaman yanında olan ve desteğini esirgemeyen Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver?e ilimiz şoförlerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim? diye konuştu.