Genç Kızlar Voleybol Gençler Grup Birinciliği müsabakaları 16-19 Şubat tarihleri arasında Gülşehir İlçe Spor Salonunda başladı. İstanbul, Ankara, Adana, Aksaray, Kayseri, Kırşehir, Mersin, Niğde, Hatay , Yozgat, Kahramanmaraş ve Nevşehir?den yaklaşık 150 sporcunun katılımı ile şampiyona gerçekleştiriliyor.

16 Şubat 2015 Pazartesi günü yapılan açılış töreninin ardından ilk maçını Adana temsilcisi ile yapan Nevşehir Şampiyonu Altınyıldız Koleji Genç Kız Voleybol Takımı çalıştırıcısı Aylin Feralan yaptığı açıklamada; Çok güçlü takımlarla maçlarının olduğunu belirterek, Adana ilinin ardından İstanbul temsilcisi takımla maç yapacaklarını söyledi.

Altınyıldız Koleji Voleybol takımının bu yıl kazandığı il birinciliğinin Kolej tarihinde bir ilk olduğunu ve Türkiye Şampiyonası Grup maçlarının takımın tecrübesini artıracağına inandığını, ellerinden gelen tüm gayreti gösteren öğrencilerine ve kendilerini destekleyen yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti. 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Genç Kız Voleybol Nevşehir İl Birincisi Altınyıldız Koleji Takımı Göksu Göktaş, Melike Öztürk, Selin Sertkaya, Ayca Yüncü, Sıla Lale, Gonca Duygu, Hazal Kavcu, Hatice Duman, Sude Sena Altınkaya, Şevval Ova, Kübra İnce, Melike Büşra Baştuğ, Sümeyye Ertaş (Takım Kaptanı), çalıştırıcıları Aylin Feralan ile Beden Eğitimi Öğretmenleri Mustafa Uğurlu ve Yavuz Bostancıyı kutlandı.

Nevşehir?i Türkiye Şampiyonasında temsil eden Altınyıldız Koleji Voleybol Genç Kız Takımına başarılar dileğinde bulunuldu. Haber: Ali Çamur