Başkan Ekici?nin konuyla ilgili açıklaması şöyle: ?İnsanların tamamının sağlıklı olması doğa gereği mümkün değildir. Mutlaka çeşitli dezavantajları olan engelliler bulunacaktır.

Bu insanlarımızı topluma kazandırmak, katılımcı ve üreten insanlar haline getirmek bizlerin en önemli görevleri arasında yer almaktadır. Başkan Ekici

?Engelsiz yaşam merkezleri daha da çoğaltılmalı görme engelli vatandaşlar için internet hizmeti, engelli vatandaşlarımızın daha rahat bir yaşam sürdürebilmeleri için destek sağlanmalı. Engelli vatandaşlarımız için Nevşehir Belediyesi?nin yaptığı çalışmaları takdirle karşılıyoruz.?

NGC Başkanı Ekici ?Engelli olduğu için hiç kimse toplumdan dışlanmamalı onlara sevgiyle kucak açılmalıdır. Bu yönde atılacak her adım, engellilerimizin yaşamdan tat almalarını ve yaşama daha sıkı bağlanmalarını sağlayacaktır.

Ülkemizin en hassas meselelerinden biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili duyarlılığın artmasına vesile olması dileğiyle, Dünya Engelliler Günü?nü kutluyor, bir gün değil her gün yanınızdayız.

Tüm engelli vatandaşlarımızı, ailelerini sevgiyle ve saygıyla selamlıyor, kendilerine mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum? diye konuştu. Haber: Erdal Kesici