Okul Müdürü Mehmet Eravcı ve Altınyıldız İlköğretim Kurumu İngilizce öğretmenleri tarafından karşılanan gruba okul konferans salonunda okul hakkında bilgi verildikten sonra okul gezdirildi.

Okulu gezerken öğrencilerle de sohbet etme ve tanışma imkânı bulan eğitimciler öğrencilerin İngilizce konusundaki bilgisi ve özgüveni karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Proje koordinatörü Toki 125 Yıl Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Özgür Ülker misafirlerin okulu çok beğendiğini, okulun fiziki ortamına ve eğitim materyallerine hayran kaldıklarını,

kendi okullarına da taşımak istedikleri birçok uygulamanın bulunduğunu belirttiklerini söyledi.

Ersular İlkokulu Eski Müdürü Burhan Kaynar?da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Altınyıldız ailesine teşekkür etti.

Altınyıldız İlköğretim Okul Müdürü Mehmet Eravcı ?Okulumuzu ziyaret eden misafirlerimize bundan önceki misafirlerimize olduğu gibi Türk misafirperverliğinin en güzel şeklini göstermeye çalıştık.

Okulumuzu örnek okul olarak gösteren meslektaşlarımıza ve örnek okul olmamızda emeğini esirgemeyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz? dedi.

Ersular İlkokulu?nun Playground Games ?yer oyunları? adlı Erasmus + projesi kapsamında Nevşehir?i ziyaret eden grup cumartesi gününe kadar şehrimizi gezecek ve çeşitli ziyaretlerde bulunacak.
Haber: Erdal Kesici