1960-1961 mezunlarından Kemal Uslu'nun girişimiyle gerçekleşen 60. yıl buluşmasında kendilerini 1. sınıftan 4. sınıfa kadar okutan Mehmet Güneren öğretmenlerini ve 5. sınıfta okutan Burhan Öztürk öğretmenlerini sevgi, saygı ve rahmetle andılar.

Öğretmenleri Mehmet Güneren’in vefat etmesi sebebiyle buluşmaya torunları katıldı.

Babasının kaleme aldığı, dedesi Mehmet Güneren’i anlatan metni, aynı zamanda Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ebru Güneren Özdemir okurken, duygu dolu anlar yaşandı.

Öğretmen Burhan Öztürk'ün hayatını Kemal Uslu anlattı.

Buluşmaya katılan 1960-1961 mezunları, öğretmenleri ile ilgili anılarını anlattı. Mezun olmalarının ardından 60 yıl sonra bir araya gelen mezunlar, sağlık problemleri nedeniyle buluşmaya katılamayan arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerini iletti, vefat eden arkadaşlarını tek tek anarak, ruhlarına Fatiha okudu.

Daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Alaettin İlkokulu 1960 1961 mezunları buluşmaya katkılarından dolayı okul müdürü Şenol Arslantürk’e teşekkür etti.

Şenol Arslantürk de Alaettin İlkokulunun 1960-1961 yılı ilk mezunlarını 60 yıl sonra okulda ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.