Süt dağıtımı, Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından haftalık 3 litre çiğ süt, ailelerin adreslerine teslim şeklinde gerçekleştiriliyor.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, dağıtım ekibiyle birlikte alana çıkarak “Süt Kardeşim” projesinden faydalanan çocukları ve ailelerini ziyaret etti.

Aile ve çocuklarla sohbet eden başkan İbaş, halkın talep ve görüşlerini dinledi. İbaş yaptığı açıklamada, “Tüm dünya ve ülkemiz salgın nedeniyle oldukça zor bir dönemden geçerken ilçemizde de maddi yardıma ihtiyaç duyan ailelerin sayısı maalesef her geçen gün artmakta. Biz de hem sosyal sorumluluk bilinci hem de sosyal belediyecilik ilkesiyle yola çıkarak ilçemizde yaşayan ve süte ihtiyaç duyan kardeşlerimize ve çocuklarımıza “Süt Kardeşim Projesi” ile destek oluyoruz. Projemizden İlçemizde ikamet eden ve ihtiyaç sahibi olduğunu gerekli evraklarla beyan eden tüm ailelerimiz faydalanabiliyor. Böylesi zor dönemlerde halkımızın yanında olmak makamımızın gereği, boynumuzun borcudur.” dedi.