Belediye Konferans Salonunda 3 seans halinde sergilenen ve bağımlılıkla mücadele konusunun anlatıldığı tiyatro oyununa Avanos ilçesinde öğrenim gören ortaöğretim ve lise öğrencileri katıldı. Tiyatro oyunu öğrenciler tarafından beğeniyle izlendi.

Avanos Kaymakamı Olgun Öner, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Remzi Güven ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmed Özalp de tiyatro oyununu öğrencilerle birlikte izledi.

Tiyatro sonrası Kaymakam Olgun Öner yaptığı konuşmada, daha öncede bu tiyatro ekibini izlediğini ve başarılı bir oyun çıkardıklarını dile getirdi. Bağımlılıkla Mücadele konusunda Devletin tüm birimlerinin kararlılıkla ve hassasiyetle çalıştığını söyleyen Kaymakam Öner, “Tiyatronun organizasyonunda katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Celal Alper İbaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Celal Alper İbaş da yaptığı konuşmada, sosyal sorumluluk çerçevesinde bağımlılıkla mücadele konusunu ele alan Tiyatro Balans oyuncularına teşekkür ederek tiyatroya katılan öğrencilere bağımlılık konusunda bir durumla karşılaşınca konuyu öğretmenlerine çekinmeden aktarması gerektiğini söyledi.

Tiyatro gösterisi fotoğraf çekimi ile son buldu.