Avanos Kaymakamı Olgun Öner başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili ve bağlı okulların müdürlerinin katılımıyla, Avanos Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda 4 Eylül 2019 Çarşamba günü okul müdürleri toplantısı düzenlendi.

2019-2020 yılında yapılacak çalışmaların genel bir değerlendirilmesinin yapılmasının ardından, Projelerin yanında yeni müfredat programının uygulanması, okullarda gerçekleştirilen kitap okuma çalışmalarına devam edilmesi, değerler eğitimine önem verilmesi, okul ve kurumlardaki güvenlik tedbirleri, belirli gün ve haftalarda dikkat edilmesi gereken hususlar, sosyal-kültürel faaliyetlere öğrencilerin daha fazla yönlendirilmesi, DYK (Destekleme Ve Yetiştirme Kursları), sınavlar gibi pek çok önemli konu toplantıda ele alındı.

Kaymakam Olgun Öner toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve okul müdürlerinin eğitim öğretim yılı ile ilgili olarak sorun, istek ve önerilerini dinledi.^

Toplantıda konuşan Kaymakam Olgun Öner, eğitim öğretim yılının sorunsuz ve başarılı bir şekilde geçmesi için okul müdürlerinin özverili bir şekilde çalışmalarını istedi. Yapılacak bu toplantıların yıl içerisinde de devamının geleceğini belirtti.

Okul müdürlerinden eğitim ve öğretim kalitesinin artırılmasına yönelik projelere ağırlık verilmesini, okul müdürlerinin de okullarda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek zaman zaman toplantılar yapmalarını isteyen Kaymakam Öner, okul müdürlerimize teşekkür etti.