Başkan İbaş’tan kadın çalışanlara karanfil

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle, belediye binasında bulunan tüm birimlerde çalışan kadın çalışma arkadaşlarının günlerini kutlayıp karanfil hediye etti.

Başkan İbaş daha sonra kadın çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan İbaş, kadın esnaflara karanfil ve lokum hediye etti

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla kadın esnafları ziyaret edip karanfil ve lokum hediye etti.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte, pazar yerinde bulunan kadın esnaflara karanfil ve lokum hediye edildi. Belediye Başkanı İbaş, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayarak, kadınların çalışma hayatında daha aktif rol almasını istedi.

Avanos Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında Üzerinde '8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu Olsun' yazısı bulunan karanfilleri ve lokumları dağıtan Belediye Başkanı İbaş’a Başkan yardımcısı Mehmet Remzi Güven, CHP Belediye Meclis üyesi Ayşe Sema Atik ve Kültür ve Sosyal İşler Müdür vekili Kadir Haklı eşlik etti.

Kadın istihdamının artmasının ekonomik kalkınma ve gelişmede büyük bir öneme sahip olduğuna inandığını belirten Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş; "Bölgemizdeki kadın istihdamının artmasını ve kadınların daha iyi şartlarda çalışmalarını her şeyden fazla önemsiyoruz. Kadınlarımıza sadece 8 Mart'ı değil, her günü en az 8 Mart kadar özel kılmak en büyük amacımız ve temennimizdir. Çünkü geleceği onlar şekillendirecektir. Bizler bu görevleri ve makamları onların yetiştirecekleri çocuklara devir edeceğiz. Kadınlarımız ne kadar güçlenir ise o kadar güçlü bir geleceğe sahip oluruz. Bu vesileyle bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim." dedi.