Avanos Belediyesinde görev yapan idari personel ve tüm memurlarla toplantı yapan Belediye Başkanı İsmet İnce, belediye işçileri ile de bir araya gelerek sohbet etti.

Belediye Başkanı İsmet İnce, önce idari personel ve memurlarla daha sonra da belediye işçilerinin sorunlarını dinlemek ve yaz sezonu çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla toplantı düzenledi.

Belediye Toplantı Salonu`nda düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı İnce, bu toplantının amacının demokratik bir ortamda hem işçilerin sorunlarını dinlemek, hem de yapılacak çalışmalar hakkında genel bilgiler aktarmak olduğunu belirtti.

Her türlü görüş, öneri, şikayet ve eleştiriye açık olduğunu ifade eden Belediye Başkanı İsmet İnce, sorunların çözümünün konuşmaktan geçtiğini özellikle vurguladı.

Toplantı öncesinde; Belediye Başkanı İsmet İnce Soma?da alın teri ve emeğinin hakkıyla çocuklarının önüne iki ekmek götürmek için çalışırken, yaşanan feci kazada hayatını kaybeden işçi kardeşlerimize Allah?tan Rahmet diliyor ve 1 dakikalık saygı duruşunda bulunmaya davet ediyorum dedi.

İki saat süren toplantıda Belediye Başkanı İsmet İnce, belediye işçileri ile hasbıhal ederek, sorunlarını dinledi.

Başkan İnce yaptığı konuşma sonrasında ise belediye işçileri tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Haber: Erdal KESİCİ