Avanos Kaymakamı Olgun Öner, köy ziyaretleri ve denetimleri kapsamında beraberindeki daire amirleri ile birlikte Küçük Ayhan ve Büyük Ayhan köylerini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Küçük Ayhan Köyü ziyaretinde Kaymakam Olgun Öner, Köy Muhtarı Veli Özbay ve köy halkı tarafından karşılandı.

İlk olarak köyde yaşayan vatandaşlarla muhtarlık binasında bir araya gelen Kaymakam Öner, halkın istek ve sorunlarını dinledi. Köyün sorunları ve talepleri ile ilgili kurum amirlerine konuyla alakalı gerekli talimatlarını verdi.

Ardından Köyde bulunan Ayhanlar Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Öner, öğrencilerle yakından ilgilenerek okul yönetiminin istek ve taleplerini dinledi. Ayrıca köyün genel durumu hakkında muhtardan bilgi alan Kaymakam Öner, sonrasında köyden ayrıldı.

Daha sonra Büyük Ayhan Köyünü ziyaret eden Kaymakam Olgun Öner’i Köy Muhtarı Veli Yılmaz ve köy halkı karşıladı. Köyde bulunan Ayhanlar İlkokulunda vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Öner, onların istek ve taleplerini dinledi.

Kaymakam Öner, sonrasında ilkokulda bulunan sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet edip okul yönetiminin istek ve taleplerini dinledikten sonra köyden ayrıldı.