Avanos Kaymakamı Olgun Öner, Avanos Kızılırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Avanos Kaymakamı Olgun Öner, beraberinde Avanos İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmed Özalp ile birlikte Avanos Kızılırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette Okul Müdürü İsmail Çete tarafından karşılanan Kaymakam Öner, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Elektrik Elektronik Teknolojisi ve Seramik ve Cam Teknolojisi alanlarında eğitim verilen atölye ve derslikleri gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Teknik ve Endüstri Meslek Liseleri’nin öneminin büyük olduğuna dikkat çeken Kaymakam Öner, nitelikli elemanların yetişmesinde Teknik ve Endüstri Meslek Liseleri’nin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini kaydetti.

Ayrıca okulun yerleşkesi ve genel durumu hakkında incelemelerde bulunan Kaymakamımız okul yönetiminden bilgi alarak daha sonrasında öğretmenlerle bir araya geldi.

Daha sonra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Avanos Kaymakamı Olgun Öner, bir dizi incelemelerde bulundu.

Ziyarette Kaymakam Öner’i Okul Müdürü Fatma Güleç ve öğretmenler karşıladı.

Ziyarette okul hakkında bilgi alan Kaymakam Öner daha sonrasında okulda bulunan Bilişim Teknolojileri, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Giyim ve Üretim Teknolojileri ile Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümlerini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çocuk Gelişim ve Eğitimi sınıfında ise Kaymakam Öner, öğrencilerle yakından ilgilenerek derslerine eşlik etti.