Kaymakam Öner’den Ahmet Ergün Ortaokuluna ziyaret

Avanos Kaymakamı Olgun Öner, Avanos Ahmet Ergün Ortaokulunu ziyaret etti.

Ziyarette Kaymakam Olgun Öner’i Okul Müdürü Fatma Yıldız Yaman karşıladı. Haziran ayı normalleşme sürecinde yüz yüze eğitime açılan okulun Koronovirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemlerini yerinde inceleyen Kaymakam Öner, okul yönetiminin istek ve taleplerini dinledi.

Sonrasında sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Öner, geçtiğimiz hafta sonu Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına giren öğrencilere sınavla ile ilgili sorular sordu. Kaymakamımız Öner, sınavın tüm öğrenciler için başarılı olması temennisinde bulunarak sonrasında okuldan ayrıldı.

Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Örtlek de hazır bulundu.

Kaymakam Öner’den esnaf ziyareti

Avanos Kaymakamı Olgun Öner, yeni kontrollü normalleşme süreciyle birlikte iş yerlerini açan ilçe esnaflarını ziyaret etti.

Yeni kontrollü normalleşme sürecine girilen Haziran ayında açılan işyerlerini ziyaret eden Kaymakam Olgun Öner, esnaflarla sohbet ederek tedbirlere uymaları gerektiği hususunda uyarılarda bulundu. Aynı şekilde iş yerlerine gelen vatandaşları da uyararak tedbirlere hep birlikte uyulması halinde risk oranının en aza ineceğini, maske kullanımı, temizlik kuralları ve fiziki mesafenin korunması konusunda hassasiyet gösterilmesini istedi.

Alınan bu tedbirler doğrultusunda gösterilen gayret ve çabaların tamamının Avanoslu vatandaşların sağlığı için olduğunu belirten Kaymakam Öner, esnaflara bereketli kazançlar diledi.