Avanos Kaymakamı Olgun Öner, Özkonak Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu, Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesi ve Özkonak Cumhuriyet Ortaokulu’nu ziyaret ederek okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

İlk olarak Özkonak Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulunu ziyaret eden Kaymakam Öner, Okul Müdürü Doğan Çeltik’ten okul hakkında bilgiler aldı ve sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet edip başarılar diledi.

Daha sonra Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesini ziyaret eden Kaymakam Öner, Okul Müdürü Muharrem Sarıer tarafından karşılandı. Okul hakkında bilgi alarak sonrasında sınıfları ziyaret eden Kaymakam Öner, öğrencilerin derslerine ortak olarak onlara sorular sordu ve öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Son olarak Özkonak Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Öner, okul bahçesinde öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Öğrencilerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Okul ziyaretinde idareci ve öğretmenler ile bir araya gelen Kaymakam Öner, sorunlarını ve taleplerini dinlediği öğretmenlere çocukları iyi ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirme ve çocukları zararlı alışkanlıklardan uzak tutma konularında tavsiyelerde bulundu.