Ziyaretlerinde Vali İlhami Aktaş’a Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç eşlik etti.

Özkonak Belediyesini ziyaret ederek, Başkan Yürekli’den belediye hizmetleri hakkında bilgi aldı ve çalışmalar hakkında bir süre görüştü.

Belediye Başkanı İlker Yürekli, Vali Aktaş’a beldeye ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Belediye ziyaretinin ardından Özkonak Hacı Halil Türkkan Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okul Müdürü Muharrem Sarıer tarafından karşılanan Vali Aktaş, okulla ilgili bilgiler aldı ve okul bahçesinde bulan öğrencilerle bir süre sohbet ederek, tavsiyelerde bulundu.

Okul ziyaretinin ardından Hz. Enes Bin Malik Kur’an Kursu’nda eğitim alan 4-6 Yaş grubu öğrencileri ziyaret eden Vali Aktaş, onlarla yakından ilgilendi ve kurs öğreticisinden eğitim durumu hakkında bilgi aldı.

Akabinde ise kasaba halkından Mustafa Özgan’ın eşi Yasemin Özgan’ın vefatı nedeniyle taziye evini ziyaret ederek, merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine de başsağlığı dileklerinde bulundu. Mustafa Özgan ise Vali Aktaş’a ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Daha sonra Vali Aktaş, beraberinde Avanos Kaymakamı Erdinç ve Belediye Başkanı Yürekli ile birlikte kasaba merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek, işleri ile bilgi aldı ve hayırlı işler temennisinde bulundu.

Kasaba halkıyla yakından ilgilenen Vali Aktaş, onlarla hasbihal etti.

Özkonak Yeraltı Şehrini de gezen Vali Aktaş, ziyarette bulunan yerli ve yabancı konuklarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çekildi.

Kasaba ziyaretlerinde Vali İlhami Aktaş’a; Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç ve Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli katıldı.