Sınav sorularını değerlendiren öğretmenler soruların gayet güzel hazırlanmış olduğunu öğrencileri strese sokmayacak kadar basit ama başarılı öğrenciyi de diğerlerinden ayırt edecek kadar da seçici olduğunu belirttiler.

Birinci TEOG sınavı resmi olmayan sonuçlarına göre 8 Altınyıldız Kolejli öğrenci 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi olmaya aday durumda.

Ayrıca okul puan ortalamasının 630 civarında olacağı sınavda yaklaşık 20 öğrencinin de 120 soruda 119 doğru yaptığı öğrencilerin ilettiği sonuçlardan anlaşıldı.

Öğrencilerin bu başarısı ikinci sınav için onlara daha fazla özgüven kazandırırken Altınyıldızlı öğrencileri başarılarından ötürü kutluyoruz.

Resmi sonuçlar Ocak ayında açıklanacak. Altınyıldız İlköğretim Kurumu sınavın adı ne olursa olsun (OKS, SBS, TEOG) çalışkan, dinamik ve tecrübeli öğretmen kadrosuyla her zaman,

her şartta ve her sınav da başarılı olmak için çalışırken bu başarılarda en büyük pay sahibi olan başta öğretmenler, öğrenciler ve veliler teşekkür edildi. Haber: Ali Çamur