Nevşehir Genç Memur Sen Nevşehir Başkanı Mustafa Hüseyin Keser, sendika olarak  bir çok kesimden farklı yaşlarda ve düşüncede gençlerle konuşma imkanı ve dertleşme fırsatı bulduklarını belirterek Başbakan Ahmet Davutoğlu`nun Gençlere İstihdam Desteği Projesi`nin Kura törenindeki konuşmasının gençleri ümitlendirdiğini belirtti.

Çoğu gencin iyi bir iş imkanı bulamamaktan yakındığını belirten Keser,"Gençlere sağlanan istihdamın arttırılmasıyla gençler geleceğe umutla bakıyor.

Başbakanımızın bu konuda göstermiş olduğu ilginin daha fazla artarak devam etmesini diliyor, gençlerimize sağlanan istihdamın arttırılması, özel sektörde ve kamuda verimli çalışabilecekleri bir gelecek için gençlerimizin yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Gençler bir ülkenin omurgasıdır. Bu yapıya dayanarak ileriye dönük projeler, hedefler, planlar üretilir ve yatırımlar yapılır.

Gençler, çeşitli etkinliklerle ve iş yaşamında hem yaratılıştaki canlılık, hareketlilik ve tabiî gelişme hırsını uzun süre koruyup kendilerini ifade imkanı bulurlar, hem de sosyal ve ahlakî duygularını geliştirirler.

Gençler sahip oldukları güç ve enerjiyi doğru yerde ve zamanında kullanmasını öğrendikleri durumda hayatının her anını zevkle yaşar, bu ülkenin gelişmesine ve ilerlemesine katkıda bulunur" dedi.

Gençlere İstihdam Desteği Projesi?nin kura töreninde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu gençlere şöyle seslenmişti: ?Gençlerin hayata kazandırılması sosyal barış için önemlidir.

Devlet kudret sahibi olup da şefkatini yitirirse tiranlaşır. Gençler hayatımızın teminatıdır. Sizlerin aranızdan çok büyük devlet adamları ve sanatçılar çıkacağına inanıyorum. Ataması yapılan gençlerin hepsinin üzerinde şefkat elimiz olacaktır.

Bizim vazifemiz gençlere ulaşmak ve onlara yardımcı olmaktır. Buradan iş adamlarına da sesleniyorum devletle elele verirseniz, hiçbir gencimiz işsiz kalmaz. Bir kez daha söylüyorum siz kimsesiz değilsiniz sizin Türkiye gibi şefkatli bir ülkeniz var.? Haber: Erdal Kesici