Başkan Rasim Arı, Kardeş Kadın Kolları Teşkilatları olan AK Parti Nevşehir ve Kırşehir teşkilatları tarafından Nevşehir Kadın Kolları İl Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katılmak üzere Nevşehir’e gelen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Nihan Turna Sakaltaş ve AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Neslihan Ay ile iftar sonrasında bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu, Genel Müdür Yardımcıları Mehmet Tayyip Kahyaoğlu ve Tuncay Ulusan ve Daire Başkanı Ahmet Cemil Bedir yanı sıra öğrencilerin de  bulunduğu buluşmada, Arı, Nevşehir’de kadınlar ve gençler için hayata geçireceği projeler konusunda misafirleriyle istişarelerde bulundu.

 Başkan Arı, genel merkez kadın kolları yöneticilerinin yanı sıra Kırşehir’den gelen kadın kolları üyelerini Nevşehir’de misafir etmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Arı: “Kadınlarımız her zaman bizim baş tacımız. Seçimlerden önce bu şehirde kadınlarımıza ve gençlerimize pozitif ayrımcılık yapacağımıza dair söz verdim. Bu sözümün her zaman arkasındayım. Şehrimizde yaptığımız hizmetlerden ve projelerimizden kadınlarımızın en üst düzeyde faydalanabilmesi için hassasiyet gösteriyor, onların önerilerini dikkate alıyoruz.” dedi.