Belediye Başkanı Rasim Arı, Lale Caddesi’nin 2. etabı olan Ziraat Bankası Kavşağı ile Meteris Meydanı arasındaki altyapı çalışmalarını denetledi. Mevcut parke taşların Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sökülerek, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince altyapı çalışmalarının başlatıldığı caddeyi gezen ve çalışmalara ilişkin bilgiler alan Arı, çalışmalarda görev alan belediye personeline tatlı ve meyve ikramında bulundu.

Yağışlı havaya rağmen büyük özveri ile çalışan işçilere kolaylıklar dileyerek tatlı ikram eden Arı, altyapı çalışmalarının zor ancak kalıcı işler olduğunu belirtti.

Arı: “Geleceğimiz için, çocuklarımız için, şehrimiz ve ülkemiz için altyapıya büyük önem veriyoruz. Bu süreçte bize destekleriyle güç veren ve sabır gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah altyapı çalışmalarımız tamamlandıktan sonra Lale Caddemizin 2. etabında üstyapı çalışmalarına başlayacağız. Hedefimiz kentimizin her köşesini aynı modern altyapı standardına kavuşturmak. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için içme suyu, yağmur suyu, atık su hatları büyük önem arz etmektedir. İl genelinde daha sağlıklı bir altyapı sistemi oluşturulması için eski asbestli su borularının yerine uzun ömürlü ve sağlıklı su boruları yerleştirdik. Kalıcı işlere imza atıyoruz." şeklinde konuştu.

Şehrin birçok noktasında yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Arı "Şehir merkezimizde araç ve yaya trafiğinin yoğun olarak yaşandığı Lale Caddesini tamamen değiştiriyoruz. Bu caddemizin içme suyu hattı yenilenerek yağmur suyu hattı oluşturuluyor. Biz geleceğimize yatırım yapıyoruz. Daha sağlıklı, mutlu, huzurlu ve rahat bir yaşam için bu yatırımları gerçekleştirmemiz gerekiyor. " dedi.