Arı: “Nevşehir’i marka bir kent yapmak gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. “ dedi.

Hafta başından bu yana İstanbul’da bulunan ve burada Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim çalışmalarına katılan Belediye Başkanı Rasim Arı, akşam saatlerinde Nevşehir’e döndü. Arı, ilk olarak başkanlık makamında başkan yardımcıları ve birim müdürlerini toplayarak göreve geldikleri günden, günümüze kadar hayata geçirdiği ve önümüzdeki dönemde geçecek projeleri değerlendirdi.

Toplantıda ‘Nevşehir’in yaşayan herkesin mutlu olduğu, yaşamaktan gurur duyduğu bir şehir olması için tevazu, samimiyet ve gayret ile tüm çalışanlarımızla vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz’ ifadelerini kullanan Başkan Arı, birim müdürlerinden çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Arı: “Kısa sürede Nevşehir’in dört bir yanında çalışmalar başlattık. Bu tempomuz yıl boyunca sürecek. Çünkü yapacak çok işimiz var ve vatandaşlarımız bizden hizmet bekliyor. Şehrimizin en ufak sorununa kadar her bir problemini biliyoruz. Belirli bir çalışma programı kapsamında hepsini çözeceğiz Tüm bunların yanında hayata geçen ve geçecek olan projelerle şehrimize değer katacağız.” diye konuştu.