Belediye Başkanı Rasim Arı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 2000 Evler Mahallesi Merkez Park içerisinde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını inceledi.

Çalışmalara ilişkin başkan yardımcılarından bilgiler alan Arı, park içerisinde yenileme çalışmaları tamamlanan çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları ve süs havuzlarını gezdi.

Daha sonra mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Arı, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. 2000 Evler Mahallesi’ndeki Merkez Park içerisindeki yenileme çalışmalarının sürede tamamlanacağını kaydeden Arı, hem çocukların ve gençlerin hem de ailelerin huzur içerisinde vakit geçirebilecekleri bir park oluşturacaklarını söyledi.

Nevşehir Belediyesi olarak bir yandan kentte yeni parklar kazandırırken bir yandan da mevcut parkların yenileme çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ifade eden Arı, “Yeni parkların yapımı kadar mevcut parkların yenilenmesi çalışmalarına da büyük önem veriyoruz. Daha önce Gülbahçe, Nejdet Ersan gibi parkların çehresini değiştiren ekiplerimiz şimdi de bu mahallemizdeki parkı yeniliyor. Hafta içerisinde buradaki çalışmalarımızı tamamlayarak mahallemizde yeniden hizmete sokacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.