Bölgenin en çok dinlenen radyosu Radyo 50’de Şair, Yazar, Gazeteci Ayşe Paslanmaz’ın hazırlayıp sunduğu “Gündem Özel” programına konuk olan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir gündemi ve projelerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Arı canlı yayında talimat verdi

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Radyo 50’de yaptığı konuşmasında;  “Sözümüz söz! ‪Bu şehri tüm ülkede hatta tüm dünyada her zaman gündemde tutmaya devam edeceğiz. Sevdamız olan Nevşehir'i hak ettiği marka şehir haline dönüştürebilmek ve bu memleketin güzel insanlarının yüzünde bir tebessüm bırakabilmek için “Bir Hayalimiz Var” dedik ve şimdi hayallerimizi gerçeğe dönüştürmeye başladık. Memleket sevdamızı sırtımıza yüklenip Gönüllere dokunmaya, sevdamız adına mücadele etmeye devam ediyoruz. ‪Aşk ile koşuyoruz ve yorgunluk yok hamdolsun.” dedi.

Radyo 50 dinleyicileri tarafından yoğun mesaj yağmuruna tutulan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, her mesaja ayrı ayrı cevap vererek, anında istekleri yerine getirmesi dinleyiciler arasındaki coşkuyu artırdı. Apartman önüne çöp konteyneri isteyen dinleyiciye ve evinin yanındaki boş arsayı temizletmek isteyen dinleyiciye canlı yayında ekiplere talimat vererek isteklerini yerine getirdi.

Halka iç içe bir başkan olduğunun mesajını bir kez daha veren Belediye Başkan Arı, konuşmasının devamında alt yapı çalışmaları, kalenin turizme kazandırılması, hayvan kasabası, belediyespor ve tüm yapılan faaliyetlere değindi.

Belediye Başkanı Arı, Ayşe Paslanmaz’a Radyo 50’nin tasarım ve dekorasyonunu çok beğendiğini, radyonun ulusal bir havası bulunduğunu, güzel ev sahipliği içinde ayrıca çok teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Radyo 50 Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Paslanmaz ise Başkan Arı’dan Nevşehir’i kalkındıracak projeler üretmesini beklediklerini ifade ederek başarılar diledi.