31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Nevşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Rasim Arı, randevusuz görüşme uygulamasıyla vatandaşların tebriklerini kabul ediyor.

Her kesimden vatandaşı ağırlayan Arı, samimi bir ortamda Nevşehirlilerle sohbet ediyor. Başkan Arı’ya başarı dileyen vatandaşlar, kendisine her zaman sahip çıkacaklarının mesajını verdi.

Yediden yetmişe yüzlerce misafiri ağırlayan ve yoğun ilgiden memnun kalan Başkan Arı, “Kadınlarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere tüm Nevşehir, arkamızda durdu, bizlere güçlü bir destek verdi. Hepinizden Allah razı olsun. Makamımız yediden yetmişe tüm halkımıza açık. Mazbatamızı alıp başkanlık görevine başladığımdan itibaren bu şehirde yaşayan herkes, şahsımı tebrik etmek için yoğun bir ilgi gösteriyor. Allah hepinizden razı olsun. Sizlere hizmet etmek için mesai tanımaz bir anlayış içerisinde hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk, Arı’yı tebrik etti

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Başkan Rasim Arı’yı makamında ziyaret edip, başarılı çalışmalar dileğinde bulundu.

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer ve yönetim kurulu üyeleriyle Gençlik ve Kadın Kolları yönetim kurulu yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Arı,  ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Arı, AK Parti’nin  ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ temel düşüncesi etrafında gönül belediyeciliğini buluşturarak hizmet alanlarını daha da geliştireceklerini ifade etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı tebrik ederek başarı dileyenler arasında Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Tatlarin eski Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay, Nevşehir Marangozlar Karoserciler ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz, Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Ümit Selçuk Şimşek, öğretmen ve öğrenciler,   Nevşehir Uluslararası Öğrenci Derneği(NUDER) Başkanı Faruk Kahriman ve yönetim kurulu üyeleri, Hacıbektaş AK Parti eski İlçe Başkanı Yusuf Koçak, Eğitim-Bir Sen Nevşehir Şube Başkanı Ali Çağlak ve İl Genel Meclisi eski Başkanı Süleyman Özgün ve AK Parti’nin yeni İl Genel Meclis üyeleri de bulundu.