Belediye Başkanı Rasim Arı, seçildiği günden beri her gün makamında yüzlerce vatandaş ile bir araya geliyor. Hafta sonları ve resmi tatil günleri de dahil olmak üzere makamının kapısını vatandaşlara açan Başkan Arı, hem tebrikleri kabul ediyor hem de vatandaşlardan gelen talepleri dinleyerek çözüme ulaştırmaya çalışıyor.

Başkan Arı samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde özellikle çocuklarla yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler veriyor.

Başkan Arı’yı ziyaret edenler arasında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız ve bir grup iş insanı da yer aldı. Arı, konuk heyet ile bir süre makamında baş başa görüştü.

Vatandaşların ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Arı; “Gelen kardeşlerimizle kucaklaşıyoruz. İlk önce şehirde belediye ile halk arasında kopan o gönül köprülerini imar edeceğimizi söylemiştik ve hamdolsun o köprüleri imar ettik. Şehrimizdeki güzellikleri yaşamaya hep birlikte devam edeceğiz. Bu şehir hem gençlerimiz hem de çocuklarımız için daha güzel olacak. İnşallah bu şehri vaat ettiğimiz şekilde yönetecek ve söz verdiğimiz projeleri gerçekleştireceğiz.” dedi.