Derinkuyu Özel Güneş Engelli Bakım Merkezi yöneticileri ve beraberindeki bir grup merkezde kalan engelli, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.

Derinkuyu Özel Güneş Engelli Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Erdem Özkan, İdari Müdür Musa Özkan, Sorumlu Müdür Ali Rıza Kanat ile merkezde kalan ruhsal engellileri makamında ağırlayan Başkan Arı, merkez yöneticileri ile bir süre sohbet etti.

Seçimlerden önce ziyaret ettiği engelli bakım merkezi yöneticilerinin ve sakinlerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Arı: “Engelli olmak bireysel bir sorun olmayıp sosyal boyutlarıyla herkesi yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konu. Sosyal hayatta engellilere sağlanan imkân ve kolaylıklar, bir toplumun gelişmişlik düzeyi ve çağdaşlığının ölçütü olmakla beraber; insana verilen değer ve önemin belirgin bir yansıması.” dedi.

Bakım merkezi yöneticileri daha sonra ziyaretin anısına Başkan Arı’ya çeşitli hediyeler sundu.

Enderun Eğitim Vakfı’ndan hayırlı olsun ziyareti

Enderun Eğitim Vakfı Genel Başkanı Mustafa Aydoğdu ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret eden Enderun Eğitim Vakfı Genel Başkanı Mustafa Aydoğdu ve yönetim kurulu üyeleri, Arı’ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Arı, kendilerine teşekkür etti.

Ziyaretçi akını sürüyor

Arı’ya, çeşitli kurum, kuruluş, dernek, parti ve meslek odası yöneticileri tebrik ziyaretinde bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim Arı’ya vatandaşların yanı sıra çeşitli kurum, kuruluş, dernek ve parti yöneticilerinin ziyaretleri sürüyor.

Arı’yı bugün ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletenler arasında AK Parti MKYK Üyesi Emre Çalışkan, Sıla Grup Yöneti̇m Kurulu Başkanı Dr. İhsan Şahin, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, Kalaba Belediye Başkanı Erdal Yorgancı, Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Safa Vakfı İl Temsilcisi Mustafa Gençtürk, Demirören Haber Ajansı (DHA) Kayseri Bölge Müdürü Olcay Düzgün, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Öğr. Göv. Kürşat Özcan ve Türkiye Gençlik Birliği üyesi gençler yer aldı.

Konukları ile makamında ayrı ayrı görüşerek sohbet eden Başkan Arı, hayırlı olsun dilekleri için teşekkür etti.