Belediye Başkanı Rasim Arı, beraberindeki yöneticiler ile birlikte ilk olarak Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Ramazan ayında her gün bin 500 kişi için iftar yemeğinin verileceği ve konserlerin düzenleneceği etkinlik alanını gezen Başkan Arı, burada birim müdürlerinden hazırlıklara ilişkin bilgi aldı.

Daha sonra Fevzi Çakmak Caddesi’ne geçen Başkan Arı, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asfalt çalışmalarını inceledi.

Arı’nın gece mesaisindeki son durağı Bahçelievler Mahallesi oldu. Su İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapımı devam eden su kuyusunu gezen Arı, şehrin içme suyu sorununun çözümünde ciddi bir potansiyele sahip olacak kuyunun kısa sürede tamamlanarak hizmete geçirilmesi talimatını verdi.

Başkan Arı; “Geleceğin Nevşehir’ini oluşturmak için projelerimiz hazır. Nerede ne eksik var biliyoruz, çözüm yollarına hakim durumdayız. Vatandaşlarımıza çok güzel hizmetler yapacağız. Planladığımız projelerimiz birer birer hayata geçiriliyor. Bu kadim şehre hizmet etmek bizler için büyük bir şeref. Bu kutlu yolda yılmadan, yorulmadan, gayretle çalışacağız ve hedeflerimize ulaşacağız. Bize bu yolda destek veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.