Belediye Başkan Rasim Arı’nın, sosyal medya hesabından birlikte sahur yapma teklifinde bulunduğu gençler davete büyük ilgi gösterdi. Başkan Arı’nın bu paylaşımının altına yorum yapan gençler arasından 40 genç davet edildikleri Nevşehir Belediyesi’nde Başkan Arı, ünlü sanatçılar Dursun Ali Erzincanlı ve Kürşat ile buluştu.

Burada gençler ile bir süre sohbet eden Arı, gençlerin istek ve önerilerini dinledi. Şehirde hayata geçirmeyi projeler hakkında gençlere bilgi vererek istişarelerde bulunan Arı: “Bu ülkenin her zaman ‘Ülkem için, şehrim için ne yapabilirim?’ diye düşünen gençlere ihtiyacı var. Bizler her zaman size destek olacağız. Hem belediyemize hem ülkemize yön verecek olan gençlerimiz olacak. Gençlerimiz bizim için çok önemli. Onlar için çok özel projelerimiz var. Çünkü gençler bu ülkenin yarınları ve dünyanın umudu. Her biriniz farklı bir dünyasınız, her biriniz bizler için çok çok kıymetlisiniz. Ülkemizin genç nüfusu bizim en önemli sermayemiz, servetimizdir. Donanımlı yetişmiş gençler, bizim en büyük zenginliğimiz.” dedi.

Belediye Başkanı Arı’ya teşekkür eden gençler ise, gençlere bu denli önem veren bir belediye başkanının olduğu şehirde yaşadıkları için kendilerini çok şanslı hissettiklerini söyledi.

Arı, daha sonra geçler ile birlikte sahur yaptı.

Ak Gençlerle Buluşma

Belediye Başkanı Rasim Arı, gece aynı zamanda AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları tarafından düzenlenen sahur programına katıldı.

Pforzheim Parkında düzenlenen programda AK Parti Gençlik Kolları yöneticileri ve gençlerle buluşan Arı, burada da bir süre gençlerle sohbet etti. 

Geceye AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, parti yöneticileri ve gençler katıldı.