Nevşehir Belediyespor’un 2. Lige Yükselme Play-Off müsabakaları yarı final karşılaşmasında deplasmanda Tire 1922 Spor’u 1-0 yendiği müsabakayı izlemek için İzmir’e giden Başkan Rasim Arı, Nevşehir’e döndü.  Gece saatlerinde Nevşehir’e gelen Başkan Arı,  Nevşehir Belediyesi önünden başlayan Lale Caddesi ile Forum Kapadokya AVM’nin bulunduğu Mustafa Parmaksız Caddesi arasındaki yolun sıcak asfalt yapılması için planlanan çalışmaların ilk etabı olan Doyuran Kavşağı-Ziraat Bankası Kavşağı arasındaki çalışmaları denetledi.

Burada Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerinin alt yapı çalışmalarını inceleyen ve birim yetkililerinden çalışmalara ilişkin bilgi alan Arı, alt yapı çalışmalarının planlanan süre içerisinde tamamlanması talimatını verdi.

Sabahın erken saatlerinden başlayarak gece geç saatlere kadar çalışan personele teşekkür ederek kolaylıklar dileyen Arı: “İzmir’den döner dönmez ayağımızın tozuyla çalışmalara kaldığımız yerden başladık. Şehrimiz için yaptığımız çalışmaları yerinde incelemek istedik. Ekiplerimiz burada büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürüyor. Bu şehir insanlarına hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz." dedi.