Dominik heyetini başkanlık makamında misafir eden Belediye Başkanı Rasim Arı, heyete Nevşehir ve Kapadokya bölgesi hakkında bilgiler verdi. Sadece Türkiye’nin değil Dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinin ana idari merkezi konumundaki Nevşehir’i her alanda örnek bir şehir haline getirmek istediklerini ve bunun için birçok yeni projeyi şehir bünyesinde hayata geçirdiklerini kaydeden Arı, heyete Nevşehir Belediyesi’nin çeşitli projelerine ilişkin bilgiler verdi.

Dominik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçi Yardımcısı Manuel Ernesto Fabian Perez ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Arı’ya teşekkür etti.

Arı, ziyaretin anısına Dominik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçi Yardımcısı Manuel Ernesto Fabian Perez’e çini bir amfora armağan ederken, Büyükelçi Yardımcısının kendisine takdimde bulunduğu ve üzerinde Türk ve Dominik bayraklarının bulunduğu hediyeyi de Türk Bayrağı’nı öperek kabul etti.

Ziyarete; Dominik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçi Yardımcısı (Elçi Müsteşar) Manuel Ernesto Fabian Perez, Müsteşar Eduardo Jose Redondo Hernandez, Ticaret, Yatırım ve Turizm Müşaviri Ornella Lopez Carbonell, Kültür ve Eğitim Müşaviri Eliana Marcell Pichardo Cuevas,  Büyükelçi Asistanı Müge Demirkurt, Danışman Recep Gemici ile İş İnsanı Ünal İkizoğlu, Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve beraberindeki heyet katıldı.