Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı,  mübarek Ramazan ayı nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.

Başkan Rasim Arı yayınladığı mesajında, rahmet, bereket, feyz ve mağfiret ayı olarak bilinen ve inananlara nefis muhasebesi imkanı da veren mübarek Ramazan ayının, tüm inananlarca birlik ve beraberlik ruhu içerisinde idrak edilmesi temennisinde bulundu.

Ramazan ayının şehrimizde en iyi bir şekilde idrak edilebilmesi için Nevşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşeni yerine getirme kararlılığı içerisinde hareket ettiklerini vurgulayan Arı, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi otoparkında kurdukları çok özel bir çadır içerisinde her gün bin 500 kişiye iftar vereceklerini dile getirdi. Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde idrak edilmesi amacıyla iftardan önce çocuklara ve iftardan sonra da vatandaşlar için iki ayrı etkinliğin her gün gerçekleştirileceğini kaydeden Belediye Başkanı Arı, bu konuda tüm hazırlıklarının tamamlandığını ifade etti.

Arı mesajının son bölümünde de şunları kaydetti:

“Ramazan ayı, sahip olduğu manevi ahenk, rahmet, bereket ve kutsal değerleri ile tüm Müslümanları daha da güçlü kılıyor. Karşılıklı yardımlaşma duygusunun ön plana çıktığı, nefis muhasebesinin daha yalın ve öz bir şekilde yapıldığı bu mübarek günler, inananlar arasındaki dostluk ve sevgi bağlarını da daha güçlü hale getirmektedir. 11 ayın Sultanı Ramazan ayının tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımıza bu vesile ile saygı, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”