Nevşehirspor Yöneticilerinden Seçen´e hayırlı olsun ziyareti

Nevşehirspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Salih Dirikoç beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen´i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ziyarette yaptığı açıklamada, Nevşehirspor kulüp yönetim kurulu üyelerinin yaptıkları ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Seçen, Nevşehirspor´un 13 yıllık aradan sonra yeniden 3. Lige yükselmesinin mutluluğunu her daim yaşayacaklarını da ifade ederek, şehre bu denli güzel bir başarıyı armağan etmelerinden dolayı da, yöneticilere teşekkür etti. Seçen ‘ İnanç ve azim beraberinde kuşkusuz başarıyı getiriyor. Nevşehirspor bunu ortaya koydu ve sonunda başardı.  İnşaallah, Nevşehirspor 3. Ligde de başarılarıyla bizleri sevindirecektir.” dedi.

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç da Nevşehirspor´un bu başarısında bu şehirde yaşayan taraftarlarından kamu kurum ve kuruluşlarının büyük katkısı olduğunu belirterek, Nevşehir Belediyesi´nin bu kapsamda desteğinin hiçbir zaman unutulmayacağını ifade etti.

 /images/haberler/resimler/2018-5/7/1413046467564.jpg

Birlik Vakfı Yöneticilerinden Belediye Başkanı Seçen´e hayırlı olsun ziyareti

Seçen: ´önemli Olan Halkımızın Gönlünde İz Bırakabilmek´

Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Atilla Seçen´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Seçen, hep beraber Nevşehir´e, Türkiye´ye ve davalarına hizmet edeceklerini belirterek “ Makamlar elbette insana onur ve şeref veriyor. Ama en önemlisi bu makamlarda iken yaptığımız çalışmalarla saygıdeğer vatandaşlarımızın gönüllerinde iz bırakabilmektir. İnşaallah, halkımıza hayırlı ve bereketli hizmetler sunacağız” dedi.

Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç de Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen´e görevinde üstün başarılar dileğinde bulundu ve Birlik Vakfı olarak sunulacak her hizmette ellerinden gelen katkıyı sunmaya hazır olduklarını aktardı.

/images/haberler/resimler/2018-5/7/1417593808034.jpg 

Dersiad Yöneticilerinden Seçen´e hayırlı olsun ziyareti

Dünya Erdemli Sanayi ve İşadamları Derneği (DERSİAD) Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen´ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, sanayicisi, işadamı, ticaret erbabı, esnaf ve sanatkarlarıyla işbirliğini bundan sonraki süreçte de sürdürme kararlılığı içerisinde olacaklarını belirtti.

Dünya Erdemli Sanayi ve İşadamları Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek´ de, Nevşehir Belediye Başkanlığı´na seçilen Atilla Seçen´ e çalışmalarında başarılar diledi ve hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Dünya Erdemli Sanayi ve İşadamları Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen´e hediye takdim etti.