Vali Yardımcısı Sinan, hayırlı olsun ziyaretinde

Nevşehir Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ´i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar dileğinde bulundu. Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen´ de Vali Yardımcısı Sinan´a teşekkür etti. Seçen, Nevşehir´e el birliği içerisinde hizmet etme kararlılığı içerisinde olduklarını ifade etti.

PTT Başmüdürü Ersoy, beraberindeki heyetle Seçen´e başarılar diledi

Nevşehir PTT Başmüdürü Cafer Ersoy, beraberindeki PTT Nevşehir Başmüdürlüğü yöneticileri ile birlikte Belediye Başkanı Atilla Seçen´i makamında ziyaret ederek, Belediye Başkanlığı görevinin hayırlı olması temennisini iletti. 

Jeoloji Mühendisleri Odasından hayırlı olsun ziyareti

Jeoloji Mühendisleri Odası Nevşehir Temsilcisi Zafer Ertosun ve üye   Hanif Akbalık´ da Belediye Başkanı Seçen ´i ziyaret ederek hayırlı olması dileklerinde bulundular. Seçen´ de, halka hizmet noktasında önemli bir görev üstlendiğini belirterek, hizmet kervanının bundan sonraki süreçte de devam edeceğini kaydetti.

KAPTİD Başkanı Dinler ve yönetim kurulu üyeleri Seçen´e başarılar diledi

Kapadokya Turistik İşletmeler Derneği Başkanı Yakup Dinler ve yönetim kurulu üyeleri de Belediye Başkanı Atilla Seçen ´i ziyaret ederek, görevinin hayırlı olması dileğinde bulundular ve başarılar temennisinde bulundular. Dinler, turizm konumunda yerel yönetim işbirliğinin vazgeçilmez bir önem taşıdığını belirterek, bundan sonraki süreçte de bölge turizmcileri olarak ilişkilerin sürdürüleceği mesajı verdi. Belediye Başkanı Atilla Seçen de bölgenin en temel ekonomik dinamiklerinden biri olan turizmden hedeflenen başarının sağlanması adına Nevşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşeni yerine getirme yönünde kararlılık içerisinde  olduklarını belirterek, KAPTİD yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası´ndan Seçen´e ziyaret

Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Atilla Seçen ´i makamında ziyaret ettiler. Düzgün, Belediye Başkanı Seçen ´e görevinde Allah´ın kolaylıklar vermesi temennisinde bulundu. Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ´de  güzel dilekler için teşekkür etti. Seçen ‘ Hep birlikte halkımızın beklentilerine uygun hizmetleri yapmaya gayret edeceğiz. “ diye konuştu.

NTSO Meclis Başkanı İnce ve beraberindeki heyetten ziyaret

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce Başkanlığında  Meclis üyeleri ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nın bazı yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet de Belediye Başkanı Atilla Seçen ´i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti ve başarılar diledi. Belediye Başkanı Atilla Seçen ´de,  sivil toplum örgütleri ile sıkı işbirliği içerisinde   hizmet edeceklerini ifade etti.

Özmen ve yönetimi Seçen´e başarı diledi

Nevşehir  Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri de Belediye Başkanı Atilla Seçen ´i ziyaret ederek, Seçen ´e hayırlı hizmetlerde bulunma temennisinde bulundular.  Belediye Başkanı Seçen ´de hızlı gelişen bir süreçten sonra  seçildiği belediye başkanlığında,  halkımızın beklentilerini karşılayacak hizmetleri el  birliği ile  ortaya koymaya kararlı olduklarını dile getirdi.

Muhtarlar Seçen´i ziyaret etti

Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri de Belediye Başkanı Atilla Seçen´i makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalar dileğinde bulundular. Belediye Başkanı Atilla Seçen ´de muhtarlarla her zaman iç içe 14 yıllık bir süreç geçirdiklerini belirterek, bundan sonraki günlerde de halk ile belediye arasında bir köprü görevi üstlenen muhtarlarla daha sıkı işbirliği içerisinde olacaklarını ifade etti.

Kervansaray Hayırlı Hizmetler ve Yardımlaşma Derneği´nden ziyaret

Kervansaray Hayırlı Hizmetler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Teke başkanlığındaki ,dernek yönetim kurulu üyeleri´ de Belediye Başkanı Atilla Seçen´i ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Dernek Başkanı Mustafa Teke, Belediye Başkanı Seçen´e  Allah´ın hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etmesi isteğinde bulundu. Belediye Başkanı Seçen´ de , tüm sivil toplum teşkilatlarının yöneticileri ile yakın işbirliği içerisinde hayırlı hizmetlerde bulunmayı arzu ettiklerini belirterek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.