Nevşehir Belediyesi tarafından geleceğin modern şehircilik değerleri ile örtüşen Nevşehir´ine görsel zenginlik katmanın yanı sıra, sosyal belediyecilik kapsamında projelendirilen  çok sayıda sosyal donatılara da  sahip olacak projelerden bir bölümü başladı.

Nevşehir Külliyesi´nin geçtiğimiz günlerde yapımına başlanırken,  Nevşehir Belediyesi yeni hizmet binası için 25 Ağustos´ta yapılacak ihale sonrasında yapım çalışmalarına başlanacak.

 İsteyen yaşlı insanlarımıza gündüz veya gece de hizmet sunabilecek özellikte dizayn edilecek ve proje çalışmaları tamamlanan Yaşlı Huzur Konağı ve  Engelli vatandaşlarımız ve ailelerinin yararlanabileceği  Özel İnsanlar  Eğitim Merkezi´nin yapım çalışmalarına  ise önümüzdeki günlerde başlanılacak.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver´in denetiminde sürdürülen yatırımların özellikle sosyal amaçlı hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde ortaya konulması amaçlanıyor.

Göre Boğazı olarak da isimlendirilen bölgede hayata geçirilmesi planlanan söz konusu yatırımların hizmete kazandırılmasıyla birlikte, şehir merkezindeki gelişim hızının ciddi anlamda  ivme kazanması hedefleniyor. 

 

/images/haberler/resimler/2015-8/17/0930524249962.jpg

 

 

/images/haberler/resimler/2015-8/17/0931281281905.jpg