Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptığı açıklamada, Nevşehir Devlet Hastanesi Kavşağı´nda trafik yoğunluğunu ortadan kaldıracak Köprülü Kavşağın yapımına önümüzdeki günlerde başlanılacağı müjdesini verdi.

HASTANE CİVARINDA TRAFİK RAHATLAYACAK

Hafriyat çalışmaları Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Köprülü Kavşağın ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılacağını ifade eden Ünver, bu bölgede oldukça yoğunluk kazanan trafiğin, köprülü kavşağın hizmet vermesi ile birlikte ciddi anlamda rahatlayacağını belirtti.

Özellikle köprülü kavşak ile hastaneye ambulans girişlerinin de oldukça rahat bir şekilde yapılacağını söyleyen Ünver şöyle konuştu; “ Hastane Kavşağı´nda önümüzdeki günlerde ihalesini gerçekleştireceğimiz Köprülü Kavşak, bölgedeki trafiği ciddi anlamda rahatlatacak.  500 metre uzunluğa ve 20 metre genişliğe sahip olacak Şifa Köprülü Kavşağı ile bu bölgede yoğunlaşan trafik akışı daha düzenli hale gelecek.

Öteden beri ele aldığımız hastaneye hasta taşıyan ambulansların giriş ve çıkışları da böylelikle daha rahat hale gelecek. Önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak Köprülü Kavşağın yer alacağı alanın  hafriyat çalışmaları  yine belediye ekiplerimiz tarafından yapılarak inşaat çalışmaları için hazır hale getirilecek.”dedi. Haber: Selma İVEN

/images/haberler/resimler/2015-8/5/0925523873135.jpg