Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptığı açıklamada, şehir merkezinin ana arterlerinden biri olan ve trafik yoğunluğunun ciddi anlamda yaşandığı Nevşehir Devlet Hastanesi Kavşağı´nda ciddi rahatlama sağlayacak Köprülü Kavşağın hafriyatı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.

Nevşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek Köprülü Kavşağın ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılacağını ifade eden Ünver, bu sayede Hastane bölgesinde ciddi bir yoğunluk kazanan trafiğin, köprülü kavşağın hizmet vermesi ile birlikte ciddi anlamda rahatlayacağını söyledi.

Özellikle köprülü kavşak ile hastaneye ambulans girişlerinin de oldukça rahat bir şekilde yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı Ünver şöyle konuştu; “Hastane Kavşağı´nda önümüzdeki günlerde ihalesini gerçekleştireceğimiz Köprülü Kavşak, bölgedeki trafiği ciddi anlamda rahatlatacak.

Öteden beri ele aldığımız hastaneye hasta taşıyan ambulansların giriş ve çıkışları da böylelikle daha rahat hale gelecek.

Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek ihalenin ardından Hastane bölgesindeki köprülü kavşak en kısa süre içerisinde halkımızın hizmetine sunulacaktır.” Haber: Fatma GEDİK