Geçtiğimiz yıl Nisan ayında Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ile birlikte ziyaret ettiği Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya, Nevşehirli gençlere istihdam olanağı sağlayacak yeni bir yatırım için söz veren İş İnsanı Muzaffer Leblebici, bu sözünü gerçekleştiriyor.

Özel Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulacak Kahvaltılık Gevrek üretimi yapılacak olan fabrika için tüm hazırlıklarını tamamlayarak yer tespitini yapan Leblebici, hammaddesini Nevşehir’den temin edeceği ürünleri Türkiye’nin yanı sıra yurt dışına ihraç edecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Leblebici: “Geçtiğimiz yıl bir araya geldiğimiz Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ile yaptığımız istişare sonucu yatırım kararı almıştık. Bugün sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Nevşehir’e kazandırdığımız bu yatırım ile Özel Organize Sanayii Bölgesinde yüksek teknolojii ile üreteceğimiz ürünlerle birlikte hem yerel tarıma destek vereceğiz hem de ve bu ürünlerin ithalatını kesmeye çalışacağız. Bu amaç ile faaliyetlerimize başlamak üzere ilk adımı atıyoruz.” dedi.

Leblebici ayrıca, bu yatırım gerçekleşmesinde verdikleri katkılardan dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya teşekkür etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe de yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz yıl Nisan ayında İş İnsanı Muzaffer Leblebici ile birlikte ziyaret ettiğimiz Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı ile gerçekleştirilen toplantıda, Nevşehirli gençlere istihdam olanağı sağlayacak yeni bir yatırım için söz veren İş İnsanı Muzaffer Leblebici, bu sözünü gerçekleştiriyor.

Özel Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulacak Kahvaltılık Gevrek üretimi yapılacak olan fabrika için tüm hazırlıklarını tamamlayarak yer tespitini yapan Leblebici, hammaddesini Nevşehir’den temin edeceği ürünleri Türkiye’nin yanı sıra yurt dışına ihraç edecek. Böylece;

* 3 ay içerisinde Kahvaltılık gevrek üretimi yapacak fabrika Nevşehir’de faaliyetine başlıyor.

* Hammadde olarak, tarımsal ürünlerin temini de Nevşehir’den sağlanacak ve çiftçilere destek olunacak.

* Faaliyetine başlayacak olan fabrika, pandemi sürecinde istihdam ve aynı zamanda Nevşehir ekonomisine de önemli bir katkı sağlayacak.

Şehrimize verdiği katkılardan dolayı İş İnsanımız Muzaffer Leblebici’ye ve çalışma ekibine şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.