Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara hizmetini ve desteğini sürdüren Nevşehir Belediyesi, bereketin ve paylaşmanın ayı olan ramazanda da vatandaşların yanında olmaya devam etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ın önderliğinde hayırsever vatandaşlar için ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan yaklaşık 5 bin gıda kolisinin dağıtımı Ramazan Bayramı öncesinde tamamlandı.

Nevşehir’deki yerel esnaflardan temin edilen ve içerisinde makarna, pirinç, bakliyat, şeker, tuz, çay, yağ gibi temel gıda malzemelerinin bulunduğu gıda paketleri belediye ekiplerince Ramazan ayı boyunca mahallelerde kapı kapı dolaşılıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Ayrıca, Nevşehir Belediyesi Turkuaz Masa’da kaydı bulunan ve düzenli olarak ziyaret edilerek çeşitli yardımlarda bulunulan, muhtarlıklar aracılığıyla belediyeye bildirilen veya şahsen yardım talebinde bulunan dar gelirli, yoksul, engelli ve yardıma muhtaç ailelere bin adet her biri 5 kg ağırlığında un ve 10 bin adet ekmek fişi dağıtıldı.

Gerçekleştirilen yardımlardaki katkılarından dolayı Nevşehirli hayırsever iş insanlarına teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi olarak ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü olmayı bundan sonrada sürdüreceklerini kaydetti.

Ramazanda yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini vurgulayan Başkan Savran, "Kimsesizlerin kimsesi olmaya, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılamaya devam edeceğiz" dedi.

Savran, “Nevşehir Belediyesi olarak tüm bu yardımları bu şehrin hayırsever evlatlarının katkıları ile yaptık. Her birine hemşehrilerim adına teşekkür ediyor, hayırlarının kabul olmasını diliyorum. Bu yardımları yıl içerisinde düzenli olarak sürdüreceğiz. Bu konuda bizlere destek vermek, ihtiyaç sahibi ailelere ellerini uzatmak isteyen tüm hayırseverlerimize kapımız açık. Biz yılın 12 ayı şehre değer katacak fiziki yatırımların sürdürürken bunların yanında gönüllere de dokunmaya devam edeceğiz. Kapısı çalınmayan, derdi sorulmayan insanımız kalmayacak” diye konuştu.