Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın göreve gelmesinin ardından kurulan ve kadın ve aile konusunda Nevşehir’de önemli çalışmalara imza atan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, kadına yönelik şiddet sorununa dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla kısa film hazırladı.

Belediye Başkanı Rasim Arı’nın yanı sıra başkan yardımcıları ve belediyenin çeşitli birimlerinde görev yapan personellerin yer aldığı filmde, ‘Seni Karnında Taşıyan Annene Olan Saygın Bütün Kadınlara Yansımalıdır’ sloganıyla kadına yönelik şiddete dikkat çekildi.

Burada konuşan Belediye Başkanı Rasim Arı, “Kadın, erkek biriz. Birlikte güçlüyüz. Bizi biz yapan ortak değerlerimizde kadına şiddete yer yoktur.” dedi.

Bu arada 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü nedeniyle bugün Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bir program düzenlenecek.

Müdürlüğün hizmet verdiği Paşa Konağı önünde saat 13.30’da başlayacak ve Belediye Başkanı Rasim Arı’nın da katılacağı programa tüm Nevşehirli vatandaşlar davet edildi.

Kısa film video link : https://www.youtube.com/watch?v=5_4ouwR6P8U