Başkan Rasim Arı, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Akyüz ve genel sekreter Irmak ile bir süre makamında görüştü. Ziyarette Arı’yı tebrik ederek yeni görevinden başarılar dileyen Federasyon Başkanı Akyüz, Nevşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirmeyi planladıkları organizasyonlar hakkında istişarelerde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Arı, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir’i aynı zamanda bir spor merkezi yapma hedefinde olduklarını vurguladı.

Bu kapsamda Türkiye Oryantiring Federasyonu ile önümüzdeki aylarda çeşitli ulusal ve uluslararası organizasyonlar yapmayı planladıklarını ifade eden Arı: “Türkiye Oryantiring Federasyonunun değerli başkanı ve genel sekreterimizin ziyareti bizleri mutlu etti. Nevşehir’de federasyonumuz ile birlikte yapabileceğimiz organizasyon hakkında istişarelerde bulunduk. Oryantiring branşında Nevşehirli kardeşlerimiz ile Türkiye’nin ve Avrupa’nın bir çok başarılı sporcusunu buluşturup önemli organizasyonlar gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.