Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu(TOSSFED)’in 2019 yılı faaliyet programında yer alan Atletizm 2. Bölge (Karadeniz, Akdeniz, İç Anadolu) Şampiyonası 20-22 Nisan 2019 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek. Şampiyona da Nevşehir’i Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Atletizm Takımı sporcuları Münise Yılmaz ve Abdullah Furkan Yılmaz temsil edecek.

Şampiyona öncesinde hazırlıklarını Antrenör Tuğba İşiten ve idareci Zühal Özdemir nezaretinde sürdüren sporculardan Münise Yılmaz 100 Metre Kızlar ve Uzun Atlama, Abdullah Furkan Yılmaz ise 100 Metre Erkekler ve Cirit Atmada mücadele edecek. Sporcular burada derece etmeleri durumunda Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkını elde edecek.

Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Atletizm Takımı sporcularından Münise Yılmaz 2008 yılında gerçekleştirilen bölge şampiyonasında,100. Metre de bölge birinciliği ve uzun atlama da bölge ikinciliği, Abdullah Furkan Yılmaz ise; 100 metre ve Cirit Atma da bölge birinciliği derecelerini elde etmişti.